Admitted Students List

University of Computer Studies, Mandalay

သိပ္ပံနှင့်နည်းပညာဝန်ကြီးဌာန
အဆင့်မြင့်သိပ္ပံနှင့်နည်းပညာဦးစီးဌာန
မန္တလေးကွန်ပျူတာတက္ကသိုလ်
ပထမနှစ်သင်တန်းဝင်ခွင့် ရရှိသူများ

၂၀၂၀ ခုနှစ်၊ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်စာမေးပွဲ အောင်မြင်ခဲ့ပြီး မန္တလေးကွန်ပျူတာတက္ကသိုလ်သို့ ဝင်ခွင့်ရရှိသည့် ကျောင်းသား/ သူများ စာရင်းကို အောက်ဖော်ပြပါအတိုင်း ထုတ်ပြန်ကြေညာလိုက်သည်။ သိရှိလိုသည်များကို ဖုန်း – ၀၉-၇၅၂၃၀၂၁၁၅ နှင့် ၀၉-၇၈၆၅၀၅၀၁၂ တို့သို့ ဆက်သွယ်မေးမြန်းစုံစမ်းနိုင်ပါသည်။